fbpx

Joan Canadell, Neus Torbisco i Pep Cruanyes, tancaran el cicle de xerrades l’#AssembleaACasa

El cicle de xerrades l’#AssembleaACasa no s’atura i encara té programades tres converses més. Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Neus Torbsico, doctora en dret i experta en drets humans, i Pep Cruanyes, vicepresident de l’Assemblea seran els darrers a participar-hi.
 
Aquest cicle de xerrades, està tenint una bona acollida entre les usuàries i els usuaris de les diferents xarxes socials, tal com ho demostren les audiències i la participació.
 
Dijous, 14 de maig, visitarà l’#AssembleaACasa Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona. Explicarà com és d’important l’empresariat català per construir les bases d’una Catalunya independent. Precisament ara que just fa un any de la victòria de la candidatura d’Eines de País a les eleccions de la Cambra.
 
Dimecres, 20 de maig, hi participarà Neus Torbisco, doctora en dret i experta en drets humans, per parlar de l’àmbit internacional i la vulneració de drets humans que ha patit i pateix la ciutadania de Catalunya.
 
Dimecres, 27 de maig, visitarà l’#AssembleaACasa Pep Cruanyes, vicepresident de l’Assemblea. Parlarà sobre la vulneració de drets i la tasca que fa l’Assemblea no tant sols en aquest sentit, sinó de tota la tasca que ha dut a terme fins ara.
 
Tothom que hi vulgui participar ho pot fer enviant les preguntes en format nota de veu, indicant nom i població, a través de l’usuari de Telegram, @assembleanacional, fins a les 19 h del mateix dia de l’emissió. També, es pot interactuar durant la conversa a través dels cometaris de les diferents xarxes socials per on s’emet la xerrada: YouTube, Instagram, Facebook i Twitter.
 
Fins ara, ja han passat per l’#AssembleaACasa:
 Elisenda Paluzie, presidenta de l’Assemblea.
 • Maria Roser Parellada i Pau de Nadal de la Sectorial de Psicologia. 
 • Sergi Perelló, vicesecretari general i portaveu de la Intersindical.
 • David Fernàndez, secretari nacional de l’Assemblea i coordinador de Fem República.

Descàrregues