Objectiu 1 Milió de mascaretes

 

Descobreix com pots col·laborar a fer arribar #1MilióDeMascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania, alhora que ajudes els hospitals catalans en la recerca i el material sanitari per a la COVID-19.

 

Tant si ets particular com empresa, ajuntament o organització, hi pots participar.

 

 

QUÈ POTS FER?

 

 

Pots fer una donació aquí:  

 

 

I A MÉS A MÉS:

 

Ciutadania:

Jo participo particulars

Empreses i organitzacions:

Empreses, ajuntaments i organitzacions

L’Assemblea ha ajudat a fer arribar les primeres 105.000 mascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania, ja que cada vegada són més difícils de trobar. Ara amplia el repte i, a través de la col·laboració ciutadana i institucional, es volen confeccionar i distribuir un milió de mascaretes perquè els ingressos que s’obtinguin vagin destinats a la recerca i el tractament de la COVID-19 als hospitals catalans.

 

Per això, si ets un particular pots fer un donatiu a través d’aquest web, oferir-te a la teva assemblea de base (territorial o sectorial) per cosir, o comprar els lots de mascaretes que estaran disponibles als supermercats Bonpreu i Esclat. L’adquisició d’aquest lot per cosir dues mascaretes comporta un donatiu d’1 €.

 

Però si ets empresa, ajuntament o organització, pots fer dues coses: si ets servei essencial, pots ajudar a la distribució de mascaretes o, si tens tela que sigui 100% cotó, amb tractament hidròfug i com a mínim de 220 gr/m2, o goma pots posar-te en contacte amb l’Assemblea per poder oferir aquests materials per fer moltes més mascaretes.

 

Si hi pots col·laborar, contacta amb nosaltres a mascaretes@assemblea.cat.

 

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a l’Assemblea, Tèxtils Rosdan i Folgarolas Tèxtil S.A.

 

Ja tinc el lot

Si has adquirit el lot a través de la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat, aquí tens un vídeo explicatiu de com confeccionar les mascaretes.

Descàrregues

Descàrregues